Musik – terapi för själen

MusikMusik är något som många av oss tar till när vi vill uttrycka våra känslor. En del sjunger eller spelar instrument själva, andra lyssnar hellre på andras musik. Hur som helst är det något som vi alla på något sätt tar del av och vi kan nog alla skriva under på att rätt låt vid rätt tillfälle kan göra riktiga underverk.

Framtidens medicin

Är du stressad, nedstämd eller uttråkad kan du bli på bra humör igen bara av att sätta på radion eller av att spela favoritlistan på Spotify. Musiken får oss att må bra och det pågår till och med forskning om att musik skulle kunna vara framtidens medicin. Det finns många olika sätt att njuta av musik. Du kan lyssna på den hemma via datorn precis när du vill, i bilradion på väg till jobbet eller via din mp3 eller telefon när du är ute och joggar. Och så vidare. Du kan gå på konserter året runt och besöka festivaler under sommaren. Ja, musiken går att uppleva överallt!Ett av de allra bästa sätten att uppleva bra musik på är genom att gå på musikal. Detta kan du verkligen kalla för dundermedicin. Musikaler är ofta fyllda av både glädje och romantik och att höra de talangfulla sångarna och sångerskorna live är helt magiskt. Du kan inte låta bli att ryckas med av den sprudlande glädje som fyller hela lokalen.

Slappna av med musikal

När du tänker på musikaler dyker säkert London och New York upp i tankarna, vilket inte är konstigt eftersom det är där alla klassiker utspelas. Visst har vi ett riktigt fint utbud här hemma i Sverige också, men för den som vill unna sig en riktigt avkopplande och oförglömlig upplevelse är Broadway eller London de rätta destinationerna. Via sajter som GO Music Travel kan du enkelt boka härliga paketresor till både London och New York där både flyg, hotell och föreställningsbiljetter ingår. Genom att boka paketresor får resan för ett mycket bättre pris än om man skulle bokat allting separat.