Sälj dina trasiga guldsmycken

Vi alla har ett guldsmycke i en låda vi inte använt på länge. Detta kan vara en present man inte gillade eller ett smycke som är svårt att använda till vardags. Guld är en väldigt värdefull metall som används i mobiltelefoner, datorer, smycken och mycket mer. Guld, likt andra metall smycken går dock in och ut ur trender varje år vilket gör det svårt att veta vad man ska göra av smyckena. Det finns bättre saker som man kan göra med dyrbara smycken än att låta dom samla damm och plats.

Tjäna pengar på guldsmycken?

Det finns stora mängder pengar att tjäna på att sälja guldsmycken till en gulduppköpare. Vissa gulduppköpare kan betala upp till 500 kr per gram guld. Genom att sälja oanvända guldsmycket tjänar inte bara du som person lite extra pengar men guldet i fråga får ett nytt liv. Gulduppköpare kan antingen göra om smyckena eller sälja det vidare på nytt.

En risk med att sälja guld är att det finns många gulduppköpare som har dåliga villkor. Därför är det viktigt att säljare har koll på bland annat dolda avgifter och hur uppköparen väger guldet.

För att hitta en gulduppköpare med goda villkor titta in här.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.